Mètodes de Pagament Segur

TARGETA DE CRÈDIT
L’operació es duu a terme en el moment de realització de la nscripció. Només s’accepten targetes Visa i Mastercard protegides per Verified Visa*. Si la targeta del client no està registrada per Verified, aquest haurà de consultar amb el seu banc o caixa per a poder registrar-la.

La “PASSAREL·LA DE PAGAMENT” garanteix en tots els aspectes la seguretat de la seva transacció ja que qui sol·licita el número de targeta és el propi banc a través d’aquesta aplicació situada en els seus servidors segurs, per la qual cosa el número de la seva targeta de crèdit viatja encriptat a través d’Internet, impedint la captació d’aquesta dada per tercers.

* CLUB FUTBOL TORTOSA EBRE rep on-line notificació de la passarel·la indicant si el pagament ha estat o no correcte. Si tot és correcte procedirà validació de la seva inscripció les següents 24h.

Enviament i dret a desistiment
Al tractar-se d’un producte virtual, no es realitzarà cap enviament més enllà dels correus automàtics de confirmació de comanda.

L’usuari, podrà exercir el seu dret a desistiment durant 14 dies hàbils des del moment del pagament, i tindrà dret a la devolució del 100% del seu import que el CLUB FUTBOL TORTOSA EBRE li farà efectiu dintre d’aquests 14 dies.